Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

4 az 1-ben fagyiskocsi HOP1001251

Ár:
8.990 Ft
Cikkszám: HOP1001251
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

4 az 1-ben fagyiskocsi HOP1001251

A 4 az 1-ben fagyiskocsi egy teljesen új játékélményt nyújt a gyerekek számára. Kerekeken gurul, fogantyújának köszönhetően, összecsukva bőröndként mozgatható, kinyitva pedig rengeteg élethű kiegészítő szolgálja a kicsik örömét. A húzható kocsiról levehető kosár önmagában is hordozható, benne pedig minden kellék és kiegészítő elfér ami a játékhoz szükséges. Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk. Ajándékba is tökéletes választás!

A játék voltaképpen az életre tanít. Fejleszti a gyerekek nagymozgását és finommotorikáját, idegrendszerét, segíti szociális készségeik, érzelemviláguk kiteljesedését. A játékok terén is fontos, hogy életkoruknak megfelelő élményekkel gazdagodjanak a gyermekek. A babáknak az észleléssel, érzékeléssel, mozgásfejlődéssel kapcsolatos játékokkal, tárgyakkal segíthetünk a legtöbbet a világ felfedezésében. Erre kiváló lehetőséget ad például a rágóka vagy egy pihe-puha, színpompás játszószőnyeg.

Az óvodás korú gyermekek figyelme már egyre inkább az olyan komplex, fantáziát és kreativitást igénylő játékok felé fordul, amely a fejlesztés mellett a felnőttek életét és tevékenységeit mímelhetik. A különféle szerepjátékok egyrészt leképezik a felnőttek világának főbb elemeit, másrészt mások bőrébe bújva a kicsik sikeresebben dolgozzák fel és értelmezik az általuk átélt élményeket. Érthető hát, hogy ebben az életszakaszban a sokoldalú, alapvető emberi tevékenységek köré épülő játékok kötik le a figyelmüket.

Minden korosztályra érvényes ugyanakkor, hogy az “egyszerhasználatos” darabok helyett érdemes olyan játékokkal kedveskedni, amelyek megfelelnek a gyermek életkori sajátosságainak, igényeinek, és végül, de nem utolsósorban: a sokadik alkalommal is tartogatnak újabb és újabb felhasználási lehetőségeket, felfedezésre váró területeket, lehetőséget adva fantáziájuk és kreativitásuk kibontakozására. A kínálatunkban található, négy fő elemből álló, többfunkciós fagyiskocsi e tekintetben is kiállja a próbát.

A 4 az 1-ben fagyiskocsi kiváló időtöltés nyújt fiúknak és lányoknak
A tetszetős, ugyanakkor könnyen kezelhető, fertőtleníthető és tisztítható műanyagból készült fagyiskocsi sokrétű, újszerű játékélményt nyújt a gyermekek számára. Összecsukható, kerekeken guruló játék, amely a kicsik számára is könnyen mozgatható, akár a felnőttek segítsége nélkül is. Kinyitva számos élethű kiegészítő szolgálja a gyerekek örömét és teszi még realisztikusabbá a játékélményt. A húzható kocsiról levehető játékkosár mélyén egyedi kialakításának köszönhetően a játékhoz szükséges valamennyi kiegészítő helyet kapott, így az akár különállóan is használható, kézben is mozgatható, szállítható. Ajándékba, óvodába, játszóházakba is kiváló választás.


-Termék mérete: 34,5x16x24 cm
-Termék súlya: 0,8 kg
-Csomag mérete: 35,8x19,6x21,9 cm
-Csomag súlya: 1,1 kg

Csomag tartalma:
- 6 pár játék fagyi gombóc
- 4 db kistányér
- 4 db játék kanál
- 3 db tölcsértartó
- 6 db játék tölcsér
- 6 db játék kehely
- 6 db tölcsér papír
- 6 db játék csavart fagyi (kehelyhez)
- 1 db játék tej