Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kruzzel játék fűnyíró buborékfújó 00006342

Ár:
3.790 Ft
Cikkszám: 00006342
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Kruzzel játék fűnyíró buborékfújó 00006342


A játék fűnyíró nem csak azt tanítja a gyereket, hogy hogyan nyírja a gyepet, hanem a szórakoztató idő is, ami minden gyermek arcán mosolyog a színes buborékfúvó funkcióinak köszönhetően.
A játék a 3. életévét betöltött gyermekeknek szól. Nemcsak a gyermek mozoghat és játszhat úgy, mintha a fűnyírást akarja. Az akkumulátoros ventilátorok a játék fűnyírójának elülső részéből fújhatnak buborékokat. A készlet tartalmaz egy tartályt a buborékkészítő keverékkel, ami azt jelenti, hogy a gyermek azonnal elkezdhet játszani a játék összeállítása után. A buborékok automatikusan létrejönnek. A játékok motorházának felső részén található kis ventilátor a 8 fonógyűrű irányába fújott levegőáramot hoz létre. A gyűrűket egymás után a buborékkeverő tartályba merítik a ventilátor elé. Ez egy végtelen buborékok áramlását eredményezi.
A 8 gyűrűnek köszönhetően a játék egyszerre sok buborékot fúj.
A mechanizmust a Button található Button kapcsolják be. A hátsó kerekek által talált mechanizmus utánozza a fűnyíró hangját. A vékony párnák rácsos hangot imitálnak, miközben különböző módokon haladnak. A széles és stabil fogantyú lehetővé teszi a gyermek számára, hogy könnyen mozgassa és kormányozza a fűnyírót. A játék több színű, ez még jobban megragadja a gyermek figyelmét, és arra ösztönzi őket, hogy aktívan játsszanak a szabadban a fűnyírójával.

A játékot 3 db AA elem biztosítja (nem tartozék).

BUBBLES LÉTREHOZÁSA - a játékban 8 gyűrű kapcsolódik egymáshoz, a gyűrűk, a mozgás közben a buborékkeverékbe kerülnek, és egy kis ventilátor levegőt áramol be belőle, színes buborékokat teremtve.

SZÁMÍTÁSOK - a hátsó kerekek speciális műanyag párnákkal rendelkeznek, amelyek a játék mozogása közben egy igazi fűnyíró hangját imitálják.

SPECIFIKÁCIÓK - méretek (szélesség / hosszúság / magasság): 26/51/49 cm, beállított súly: 655 g, készlet tartalmazza a fűnyírót + buborék keveréket 118 ml.

SET A BUBBLE MIXTURE-t tartalmazza - a készletben egy buborékkészítő keverék van, csak annyit kell tennie, hogy a játék elülső részében található speciális tartályba öntsük, hogy a gyermek azonnal megkezdhesse a játékot.

MEGJELENŐ SZÍNEK - a fűnyíró minden elemének élénk színei vannak, amelyek ellentmondanak minden Egyéb , megragadják a gyermek figyelmét és bátorítják őket, hogy játsszanak a játékkal.